Billenő garázskapu

A billenő garázskapu a legegyszerűbb kapufajta. Szerkezete könnyű, mégis erős és tartós. Alapvetően szigeteletlen acélpanelekből készül, így ideális választás tárolóként használt vagy hőtartást nem igénylő garázshoz. A billenőkapu az időjárással szemben is ellenálló, mivel korrózió elleni védelemmel is el van látva.

A fő különbség a szekcionált és a billenő garázskapu között, hogy előbbi gyárilag szigetelt panelekből készül, míg utóbbi szigeteletlen, illetve egy elemként nyílik, ezért a garázs bejárata előtt egy kevés helyigénye van.

Ezt a kapufajtát legtöbben egyszerűsége és pénztárcabarát ára miatt kedvelik.

A többrugós rendszernek köszönhetően kézzel is erőfeszítés nélkül nyitható, ami hölgyeknek és idősebbeknek sem jelent problémát. Ha villanymotort is igényel, kényelmesen, egy gomb megnyomásával tudja nyitni a garázskaput.

Betörés elleni védelem

A billenő garázskapukhoz több ponton rögzülő zárszerkezetet biztosítunk, ami bivalyerősen tartja a kapu, így nem lehet kívülről felfeszíteni.

A kapu belülről retesszel, kívülről pedig csak kulccsal nyitható.

Baleset elleni védelem

A többrugós rendszer nemcsak a könnyű nyithatóságot biztosítja, de extra biztonságot is jelent. Amennyiben az egyik rugó tönkremenne vagy elszakadna, a többi rugó stabilan tartja a garázskaput, így az biztosan nem szakad le.Szigetelt billenő garázskapu

Létezik szigetelt változatban is, szekcionált garázskapuink azonban jobb szigeteléssel rendelkeznek, ezért választás előtt érdemes kikérni tapasztalt értékesítőink szakmai tanácsát.

 

Billenő garázskapu színek, minták

A billenő garázskapu 2-3 féle alapszínben rendelhető, illetve további 8 színben is megvásárolható.

Főként vízszintes bordázattal gyártjuk, de létezik vízszintes bordázatú változat is.

 

A billenő garázskapu beépítése

A billanőkaput vagy a garázs nyílásába, vagy a nyílás mögé szereljük be.

Árkalkulátor
nyilak
Azonnali árajánlat 1 perc alatt!