Garázskapu gyártás akár 24 órán belül

Üzemünk leterheltségének függvényében akár 24 órán belül elkészülhet szekcionált garázskapuja. Az Eurokapu további szolgáltatásai: a helyszín felmérése, a garázskapu kiszállítása és beszerelése, illetve karbantartása. Országos viszonteladói hálózatunk révén bárhol található otthona, kiszolgáljuk Önt.

Szolgáltatásaink

régi garázskapu leszerelése és elszállítása

Régi garázskapu leszerelése és elszállítása

Partnereink – amennyiben garázskaput rendel tőlünk és előre jelzi – leszerelik régi garázskapuját és kérésére el is szállítjuk. Ebben az esetben kérjük, hogy értékesítő kollégáinkkal egyeztessen a részletekről, hogy szerelőink felkészülten érkezhessenek önhöz.

Régi garázskapu bontását, elszállítását térítés ellenében vállaljuk. A bontás ára 10-30 000 Ft, az elszállítás ára 10 000 Ft.

Részletek

Karbantartás

Az Eurokapu által beszerelt kapura vállalunk éves karbantartást is, mellyel akár a 2 éves alap garanciát 5 évre meghosszabbíthatja. Amennyiben ön saját maga szerelte be garázskapuját, a karbantartással nem tudunk további garanciát biztosítani.

Az aktuális árakról kérjük, hogy érdeklődjön értékesítő kollégáinktól.

Az éves karbantartás iránti igényét kérjük, hogy külön jelezze értékesítőinknek.

Részletek

garázskapu beszerelése és karbantartása

Beszerelés

A kész garázskaput előzetes helyszíni felmérés alapján partnereink (külön díj ellenében) szerelik be, előre egyeztetett időpontban.

A garázskapu beszerelése szakértelmet és rutint igényel, ezért javasoljuk, hogy bízza szakemberre! Ez akár több órát is igénybe vehet a helyszíntől függően.

Lehetősége van arra is, hogy saját maga szerelje be garázskapuját, amihez minden segítséget biztosítunk (szerelési útmutató, videó). Ebben az esetben a szerelésből adódó hibákra garancia nem vonatkozik. Kérjük, hogy megrendeléskor külön jelezze értékesítő kollégáinknak, hogy nem kér beszerelést.

Részletek

Kiszállítás

Magyarország egész területén biztosítjuk a kész garázskapu kiszállását. Országos viszonteladói hálózatunk révén az Ön lakóhelyéhez legközelebb működő alvállalkozónk könnyen és gyorsan leméri garázsnyílása méretét, illetve szereli fel a kész garázskaput.

Amennyiben a garázskapu beszerelését tőlünk rendeli meg, Pest megyén belül INGYEN szállítunk.

Az ország többi területén a garázskapu beszerelésének díja tartalmazza a szállítást is.  A pontos árakról érdeklődjön munkatársainktól!

Csak szállítást nem végzünk, de egyénileg is  megoldható a tetőcsomagtartón vagy utánfutóval történő szállítás (kapu méret függő, egyeztessen az értékesítővel), ill. javasoljuk fuvarozó cégek megbízását.

 

Részletek

Garázskapu gyártás

Az Eurokapu fő profilja garázskapuk gyártása és beszerelése, mely minden esetben egyedi méret alapján történik. Budakeszin található gyártóegységünkben (leterheltség függvényében) akár 24 óra alatt elkészítjük szekcionált garázskapuját.

A következő garázskapu fajták közül választhat:

  • Szekcionált garázskapu
  • Billenő garázskapu
  • Redőnykapu
  • Kétszárnyú garázskapu
  • Mobilgarázs (készgarázs)

Részletek

garázskapu helyszíni felmérése

Helyszíni felmérés

A garázskapu megrendelése esetén a kiszállás és helyszíni felmérés ingyenes. A felmérést partnereink végzik az ország minden pontján, mely jellemzően a kapcsolatfelvételt követő egy héten belül megtörténik, előre egyeztetett időben.

Később ez alapján gyártjuk le a garázskaput, ami így milliméter pontossággal fog illeszkedni a garázsa nyílásához.

ÚJDONSÁG: a koronavírus okozta helyzetre való tekintettel ehetőség van VIRTUÁLIS felmérésre is. Kérjük, hogy a részletekért keresse munkatársainkat az alábbi telefonszámon: +36 23 452 900

Részletek

Szaktanácsadás

Értékesítőink e-mailen és telefonon egyaránt nyújtanak önnek szakmai segítséget és tanácsokat.

Lehetőség van személyes tanácsadás igénybevételére Budakeszin található bemutatótermünkben, ahol élőben is megtekintheti az Eurokapu által gyártott garázskapukat. Kérjük, hogy lehetőség szerint egyeztessen időpontot, hogy értékesítőink felkészülten várhassák önt:

E-mail: info@eurogarazskapu.hu
Telefon: +36 23 452 900

Részletek

Kövessen minket!

Gyártás egyedi méretben

Az ön garázsának méretei alapján gyártjuk le garázskapuját,  melyhez a helyszíni kiszállás és felmérés ingyenes. Kérjen ajánlatot most!

Részletek

Árkalkulátor
nyilak
Azonnali árajánlat 1 perc alatt!