redőnykapu-eurokapu
redőnykapu-eurokapu

Redőnykapuk

A redőnykapu egyszerű, esztétikus és helytakarékos. Ahogy a neve is mutatja, ez a kapufajta egy redőnyre emlékeztet, amely különálló alumínium lamellákból áll (ezek mérete 5,5 vagy 7,7 centiméter).

A redőnykapu ablakkal és szellőzőnyílással is rendelhető, a jobb hőszigetelés érdekében pedig poliuretán habbal kerülnek kitöltésre a lamellák.

Minden esetben motorral együtt értékesítjük. Kézzel, nyomógombbal vagy távirányítóval is működtethető.

A Redőnykapu színe

Számtalan alapszínben, fa mintázatú fóliával vagy bármilyen, úgynevezett RAL-színben is kérhető. A RAL-színskála egy nemzetközi  színrendszer és számok kombinációival azonosíthatók az egyes árnyakatok, amelyek minden gyártónál azonosak.

Vészkioldó áramszünet esetére

Kézi vészkioldó gondoskodik arról, hogy ön áramszünet esetén is be tudjon jutni a garázsba. A vészkioldót kézzel, kulccsal tudja nyitni.

Kérdése van?

Értékesítőink e-mailen és telefonon egyaránt nyújtanak önnek szakmai segítséget és tanácsokat.

Lehetőség van személyes tanácsadás igénybevételére Budakeszin található bemutatótermünkben, ahol élőben is megtekintheti az Eurokapu által gyártott garázskapukat. Kérjük, hogy lehetőség szerint egyeztessen időpontot, hogy értékesítőink felkészülten várhassák önt:

Elérhetőségünk:

E-mail: info@eurogarazskapu.hu
Telefon: +36 23 452 900

Megéri személyesen is bejönni bemutatótermünkbe, mert:

  • Megtekintheti 3D-ben, működés közben is garázskapuinkat.
  • Megnézheti, hogyan néz ki a személybejárós garázskapu, mi a különbség a szekcionált és a billenő garázskapu vagy a redőnykapu között.
  • Megtekintheti a színeket és mintákat a valóságban is (a telefon vagy a számítógép képernyője mindig picit más árnyalatot mutat)
Árkalkulátor
nyilak
Azonnali árajánlat 1 perc alatt!