Eurokapu, az önnek gyártott garázskapu

A hazai gyártás garantálja a gyors kiszolgálást és a legjobb árakat a piacon, a vezető európai panelgyártótól rendelt alapanyagok pedig a tartósságot.

 

Részletek

Rólunk mondták

Orgonás József

Budapest

A szekcionált garázskapuval meg vagyok elégedve, egy régebbi billenős helyére szerelték fel. Gyorsan kész lett, köszönöm a munkát. A plusz távirányítókat is gyorsan megkaptam!

garázskapu vélemény

Gyorsan Dryvit

Kápolnásnyék

Gyorsak és megbízhatóak, köszönjük szépen a gyors beszerelést!

garázskapu vélemény

Vajda Árpád

Győr

Csak ajánlani tudom, nagyon jó munkát végeztek! Igaz, a szerelőkkel való egyeztetés picit elcsúszott, de a kommunikáció és a beszerelés is csillagos 5-ös.

garázskapu vélemény

Vajai Béla

Kunhegyes

Gyors, korrekt, a többi ajánlathoz képest a legjobb volt. Nem nem csak az ára miatt.

garázskapu vélemény

Németh Anna

Szentendre

Szuper munkát végeztek, gyönyörű a dió kapu, köszönöm!!!

garázskapu vélemény

Sarka Attila

Veszprém

Gyorsan kicserélték a régi garázsajtómat egy újra, ami gyorsan és halkan működik! Köszönöm

Zsíros Dénes

Lakitelek

Miután jó néhányan az eurokapu -t ajánlották, a párom utánanézett a neten, és ez a vállalkozás nyerte meg a tetszését. Felhívta telefonon a céget, és minden kérdésére kielégítő választ kapott. Megállapodtak a garázsajtó csere idejében, a 2 szakember gyorsan, precízen dolgozott, és amikor végzett a munkával, mindent eltakarított maga után. A régi, rossz kapu „maradványát” pedig elszállították. Erősen ajánlottak!

Szénási Márta és András

Budaörs

Nagyon szépen köszönjük a profi munkájukat!

Tegnap Zoltán kollégájuk pontosan megérkezett, egész nap dolgozott és délután hibátlan állapotban átadta a két új garázskaput.

Csak ajánlani tudjuk ismerőseinknek cégüket és termékeiket és a munkához való hozzáállásukat.

Kívánjuk, hogy ezeket a most kezdődő nehéz üzleti napokat is sikeresen és kitartással vészeljék át, és maradjanak hasonló profizmussal a piacon a válság napjai után is.

Gémes Levente

Budapest

Minőségi és széles termékpalettagarázskapu vélemény

Magyar Ágnes

Monor

Köszönöm, szuper lett a garázskapum! Csak ajánlani tudom őket!

garázskapu vélemény

Pappné Polacsek Orsolya

Budapest

Készségesek és kedvesek. Megoldást kaptam a problémámra.?

garázskapu vélemények

Vajai Béla

Csákberény

garázskapu vélemény

Pár napja vettünk egy szekcionált garázskaput személybejáróval és beszereléssel együtt. Határozottan olcsóbbak mint a konkurencia! A kollégák előtt pedig le a kalappal. Barátságosak, rugalmasak és korrektek. Csak így tovább

 

Káli Art Inn

Köveskál

Profi munka volt a rendeléstől a kivitelezésig. Minden a megbeszélt időre és időben készült és több ajánlat közül a legjobb áron. A következő rendelésnél újra találkozunk. Köszönöm.

garázskapu vélemény

Ismerje meg szakértőinket!Tovább a szakértőinkhez

az Eurokapu története

Szakmai tapasztalat

1992 előtt

“Saját vállalkozásom indítása előtt sok-sok évig garázskapuk értékesítésével és szakmai tanácsadással foglalkoztam. Ezalatt megismertem a garázskapu tulajdonosok igényeit és felismertem, hogy nincs egyetlen olyan magyar gyártó sem, amely megfizethető áron kínál tartós, az időjárásnak ellenálló garázskaput, rövid szállítási határidővel.

Ezért alapítottam meg az Oktotrade Kft.-t.

Kezdetben még külföldről hoztuk be a kész garázskapukat, ma már saját hazai gyártóegységünk révén akár 1 óra alatt legyártjuk és néhány napon belül beszereljük a megrendelt kaput.

A siker bizonyítéka, hogy az Eurokapuból márka lett és az Oktrotrade Kft. az elmúlt 3 évtizedben képes volt felvenni a versenyt a hazai piacvezető gyártókkal is.”

– Márkó Sándor, ügyvezető és tulajdonos

 

Megalakul az Eurokapu

Megalakul a cég

1992

Kezdetben csak a garázskapuk forgalmazásával foglalkoztunk, a kész kapukat külföldről importáltuk, így a szállítási idő igen hosszú volt. Szerettünk volna többet adni vevőinknek és biztosítani számukra, hogy gyorsabban és kedvezőbb áron jussanak garázskapuhoz. Ezért úgy döntöttünk, hogy saját gyártóegységet hozunk létre.

 

gyártóegységünk létrehozása

1995

Gyártóegységünk létrehozása után egy pillanatig sem volt kérdés, hogy a felhasznált alapanyagoknak is a legjobbnak kell lenniük. Ezért döntöttük a belga Epco és a lengyel FlexiForce mellett.

Az Epco az európai piac vezető garázskapu panelgyártója, a FlexiForce pedig hazai telephellyel is rendelkező, különböző fém kiegészítő elemeket gyártó lengyel cég.

A saját gyártóegység további előnye, hogy a garázskapuk kialakítását és kinézetét is az ön egyedi igényeire tudjuk szabni.

Panelgyár

Az Epco egy belga vállalat, fő profilja garázskapu panelek gyártása. Az európai piacon minőséget tekintve a legjobb, ezért választottuk elsődleges beszállítónak.

https://www.epco.be/
Belgium

garázskapu paneljeink gyártója a belga Epco

A vasalatokat a holland Flexiforce nevű cégtől szerezzük be.

https://www.flexiforce.com/nl/
Hollandia

Tanúsítványaink

Partnereink

Országos viszonteladói hálózattal rendelkezünk, több mint 50 partnerrel.

h-t kapu logo-2
rolling door-logo
pécsi gázautó logo

Ismerje meg ipari megoldásainkat

Árkalkulátor
nyilak
Azonnali árajánlat 1 perc alatt!